Een Tuinkamer: 365 dagen buiten genieten!

Een Tuinkamer: 365 dagen buiten genieten!

Heerlijk buiten zitten in oktober, genietend van een zachte najaarszon. Geen zuchtje wind, geen kou. Het kan met een tuinkamer van Metalura. Combineer een tuinkamer met opvouwbare terrasbeglazing en u creëert een schitterende ruimte met veel licht.

4 seizoenen buiten zijn, zonder compromis!

Buiten zijn doet de mens goed. De frisse lucht, de natuur, het zonlicht; het werkt ontspannend en is gezond. Ieder seizoen vraagt echter zijn eigen aanpak om van het buitenleven te kunnen genieten. Hieronder laten we op vier manieren zien hoe buitenleven er in de praktijk uit kan zien.

Lente!

 

Na een donkere, koude winter, worden we weer blij van de eerste voorjaarszon! Het begint te kriebelen, we willen maar één ding: naar buiten! Het is nog wel wat fris.. We stappen de tuinkamer binnen en doen de wanden gedeeltelijk open. Je hoort de vogels weer fluiten, de vriendelijke voorjaarszon is behaaglijk. Waar is mijn boek?

Zomer

Het is inmiddels volop zomer. Prima strandweer, maar het kan ook drukkend warm zijn! Zet alle glaswanden maar helemaal open jongens, dan gaan we lekker naar buiten met z'n allen. Straks gaan we buiten eten. Geen zin om te koken eigenlijk. Papa, ga jij even wat halen? Dan beginnen wij vast met 'chillen' in de tuin!

Herfst

Verdraaid! Wat is die zomer toch weer snel voorbijgegaan. We missen de warmte wel. Gelukkig is het in de tuinkamer nog steeds behaaglijk. Met de terrasverwarmer zachtjes aan zit je hier heerlijk en als de zon schijnt is het gewoon warm! Ongelofelijk eigenlijk, dat we met dit weer gewoon buiten zitten. De herfst is toch een prachtig jaargetij met al die mooie kleuren? Dat wil je niet missen..

Winter

Oef.. Koning Winter is gearriveerd en heeft sneeuw meegenomen. Prachtig die ijskristallen en de neerdwarrelende sneeuwvlokjes. Ik kan er uren naar kijken. Met de kachel of de terrasverwarmer aan is het heerlijk zeg! Het sneeuwdek ligt vredig over de tuinkamer heen. Waarschijnlijk ben ik de enige in de straat die NU NOG buitenzit. Toch de buren maar eens uitnodigen..

Vraag een gratis brochure aan | Vraag snel een prijs aan