Warning: file_get_contents(http://www.webkey6.nl/klant/metalura/forms.php): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /var/www/vhosts/metalura.nl/httpdocs/application/helpers/ProcessForm.php on line 248 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/metalura.nl/httpdocs/application/helpers/ProcessForm.php on line 253 Warning: file_get_contents(http://www.webkey6.nl/klant/metalura/forms.php): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /var/www/vhosts/metalura.nl/httpdocs/application/helpers/ProcessForm.php on line 248 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/metalura.nl/httpdocs/application/helpers/ProcessForm.php on line 253 Warning: file_get_contents(http://www.webkey6.nl/klant/metalura/forms.php): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /var/www/vhosts/metalura.nl/httpdocs/application/helpers/ProcessForm.php on line 248 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/metalura.nl/httpdocs/application/helpers/ProcessForm.php on line 253
Een Tuinkamer: 365 dagen buiten genieten!

Een Tuinkamer: 365 dagen buiten genieten!

Heerlijk buiten zitten in oktober, genietend van een zachte najaarszon. Geen zuchtje wind, geen kou. Het kan met een tuinkamer van Metalura. Combineer een tuinkamer met opvouwbare terrasbeglazing en u creëert een schitterende ruimte met veel licht.

4 seizoenen buiten zijn, zonder compromis!

Buiten zijn doet de mens goed. De frisse lucht, de natuur, het zonlicht; het werkt ontspannend en is gezond. Ieder seizoen vraagt echter zijn eigen aanpak om van het buitenleven te kunnen genieten. Hieronder laten we op vier manieren zien hoe buitenleven er in de praktijk uit kan zien.

Lente!

 

Na een donkere, koude winter, kijken we reikhalzend uit naar de eerste voorjaarszon! Het begint te kriebelen. We willen maar één ding: naar buiten! Het is nog wel wat fris. We stappen onze tuinkamer binnen en schuiven de wanden gedeeltelijk open. Je hoort de vogels weer fluiten, de vriendelijke voorjaarszon is behaaglijk. Waar is mijn boek? 

Zomer

Het is inmiddels volop zomer. Prima strandweer, maar het kan soms ook drukkend warm zijn! Zet alle glaswanden maar helemaal open jongens, dan gaan we lekker op het terras zitten. Zullen we straks ook buiten eten? Geen zin om te koken eigenlijk. Papa, ga jij even wat halen? Dan beginnen wij vast met 'chillen'.

Herfst

Nou zeg, wat is die zomer toch weer snel voorbij gegaan. We missen de warmte wel. Maar in de tuinkamer is het gelukkig nog steeds behaaglijk. Met de terrasverwarmer zachtjes aan zit je hier heerljik. Als de zon schijnt is het zelfs écht warm! Best bijzonder dat we met dit weer nog gewoon buiten zitten. De herfst is werkelijk een schitterend jaargetij met al die mooie kleuren. Dat wil je niet missen. 

Winter

Kijk eens aan! Koning Winter is gearriveerd en heeft sneeuw meegenomen. Prachtig die ijskristallen en neerdwarrelende sneeuwvlokjes. Ik kan er uren naar kijken. Het sneeuwdek ligt vredig over de tuinkamer heen. Maar met de kachel of de terrasverwarmer aan is het hier prima uit te houden. Waarschijnlijk ben ik de enige in de straat die nu nog buiten zit. Zal ik de buren eens gezellig uitnodigen? 

Vraag een gratis brochure aan | Vraag snel een prijs aan